منوی اصلی |
|
آمار کاربران |
|
موضوعات سایت |
|
پیغام کوتاه سایت |
آخرین نظرات کاربران |
ميهمان : عالیه |
نظرات صفحات جداگانه |
ميهمان : باسلام وباتشکر از ارسال مقاله با ارزش admin : با سلام با تشکر از نظر جنابعالی ميهمان : سلام معنی روستای ارکوئین روستای پایین خوئین چیست؟ ميهمان : با سلام .من پدرم از سلمانی های خوئین هستن و مادرم از سفیدکمر.مادرم زبان خوئین دیلی را کامل بلد هست.ازش خواهش کردم به من هم یاد بده تا فراموش نشه.من به روستای خوئین و اجداد بزرگوارم خیلی علاقه دارم.البته فقط یک بار آن هم در دو سالگی به خوئین رفتم ولی بارها به روستای سفیدکمر رفتم.همیشه با مادربزرگم که از نسل ملا مصطفی و پهلوان اسماعیل هستن درباره تاریخ خوئین و قدیمی های روستا صحبت می کردم.اما مادربزرگم یک ساله که فوت کرده و من دیگه کسی رو ندارم که از تاریخ خوئین برام تعریف کنه.و خیلی ناراحتم که قدیمی ها همگی دارن از دنیا میرن و به تاریخ پیوستن.مادربزرگم سفیدکمر به دنیا اومده ولی بعد از ازدواج ساکن خوئین شدند.و چهار سال بعد بای همیشه به تهران کوچ کردند.زبان خوئین دیلی خیلی شیرینه و یادگیریش آسونه. |
مشترک شوید |
اوقات شرعی |
نظرسنجی |
|
ارتباط ایمیل : haji4762@yahoo.com علی اکبر آل اسحاق |
درباره ما سایت خویین میراث کهن در بهمن سال 90 پا به عرصه اینترنت نهاد و با ایجاد امکاناتی بستر گسترش فرهنگ و تمدن روستای خویین را ایجاد کرد . حضور پر رنگ شما عزیزان در سایت باعـث شد تا تـغیـیرات عمده ای در سایت ایجاد شود تا همه بتوانند به راحتی هر گونه تصویر یا فیلم و یا مقاله که از روستای زیبای خویین در دست دارند برای همگان به اشتراک بگذارند. *به امید حضور پرشور شما عزیزان و آبادانی هر چه بیشتر روستای خویین* |